Happn Hesabı Silme

Happn Hesabı Silme ve Kapatma

Happn aynı lokasyonda bulunan kişilerin bir araya gelmesini ve birbirlerini bulmalarını sağlayan bir sosyal arkadaşlık uygulamasıdır. Geçtiğiniz veya o anda bulunduğunuz yerde sizin gibi aynı uygulamaya kullanan kullanıcıların tanışmasına yönelik olarak kullanılan bu program ülkemizde de yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

Bu uygulamaya üye olan kullanıcılara 10 günlük bir ücretsiz üyelik sunulmaktadır. Daha sonra ise üyelik ve uygulama içerisindeki aktiviteler paralı hale gelmektedir. Ücretsiz üyelikleri bittikten sonra ya da uygulamada aradığınız bulamayan birçok kişi hesabının tamamen kapatmak istemektedirler. Çünkü kapatılmayan hesaplarda profiliniz sürekli görülmeye devam edecektir. Sorunsuz bir Happn hesap silme nasıl yapılır sizle ayrıntılı bir şekilde aktaracağız.

Happn Hesabı Nasıl Silinir?

Hapnn hesabı silmende önce nende silmek istediğinize kara vermelisiniz. Çünkü hesabınızı kapattığınız zaman daha önceki tüm etkileşimleriniz kalıcı olarak kaybolacaktır. Happn hesap silme aşamaları şu şekildedir;

  • Öncelikle Happn uygulamasına girerek kullanıcı adınız ve şifrenizle hesabınızın kendinize ait bölümüne aktif bir hale getirilmelidir.
  • Hesaba girildiği zaman açılan ana sayfada sol üstte 3 çizgi bulunmaktadır. Oraya gelerek o sekmenin içerisine girilmelidir.
  • Karşınıza ayarlar kısmı çıkacaktır. Açılan bu pencereden uygulama ayarları kısmına girilmelidir.
  • Bu kısma girildiğinde karşımıza hesabı pasif duruma getirme ve ‘’ hesabımı devre dışı bırak’’ seçenekleri çıkacaktır.
  • İlk seçenek işaretlendiğinde ise hesap sadece 8 saatliğine devre dışı kalacak ve daha sonra tekrar aktif hala gelecektir.
  • Bundan dolayı kesinlikle hesabınızı silmek için eminseniz ‘’ hesabımı devre dışı bırak’’ kısmına tıklayarak tamamen hesabın kapatılması sağlanmaktadır.

Happn Hesabı Silerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Happn hesabı silmende önce emin olmak ve sonuçlarını iyi bilmek gereklidir. Hesabınızı silmeniz halinde karşılaşacaklarınız şu şekilde olmaktadır;

  • Öncelikle bu tür uygulamaların paralı olduğunu bilmekte fayda vardır. Belirli bir süre ücretsiz üyelik verilmektedir. Bundan dolayı ücretli üye olmayı düşünmüyorsanız herhangi bir kredi kartı gibi mali bilgilerinizi içeren formlar doldurulmamalıdır.
  • Hesabınızı sildiğinizde tüm kontak ve etkileşimleriniz kalıcı olarak silinecektir. Bunu göz önünde bulundurarak hesaplarınızı silmelisiniz.

Happn Uygulama İncelemesi

Benzer İşlemler:

Bir Cevap Yazın