LinkedIn, 2003 yılında Kaliforniya’da kurulan, iş dünyasında profesyonel sosyal ağ olarak kullanılan bir platformdur. 2013 senesi kayıtlarına göre 200 milyon üzerinde kayıtlı kullanıcısı bulunmaktadır. Türkçe dahil 20’nin üzerinde dilde yayın yapmaktadır. LinkedIn 2013 senesinde Microsoft tarafından satın alındığı açıklanmıştır.

LinkedIn Hesap Silme ve Kapatma

200 milyon üzerinde aktif kayıtlı kullanıcı olan bir platformda hesabını silmek, kapatmak isteyen kullanıcılar olacaktır. LinkedIn hesabınızı silmek, hesabınıza ait ne kadar bağlantı, gönderi ve bilgilerin kalıcı olarak silinmesi anlamına gelir.

Öncelikle LinkedIn hesabınızı silmek için hesabınızı Basic hesap olması gerekir. Eğer Premium hesap kullanıyorsanız hesap silmek için öncelikle Premium hesabınıza erişimi kapatabilirsiniz.

LinkedIn Hesabı Nasıl Kapatılır?

Öncelikle kapatmak istediğimiz LinkedIn hesabımıza giriş yapıyoruz:

  • LinkedIn anasayfasında sağ üst kısımdan profil resmine tıklıyoruz ve açılan menüden Ayarlar ve Gizlilik sekmesine tıklıyoruz.
  • Karşımıza gelen sayfadan Abonelikler başlığına tıklıyoruz.
  • Bu menüden Hesap LinkedIn hesabınızı kapatma seçeneğine tıklıyoruz.
  • Karşımıza gelen ekrandan herhangi bir hesap kapatma seçeneği seçip İleri diyoruz.
  • Hesabımızın şifresini girip Hesabı Kapat‘ı tıklıyoruz ve hesabımızı kapatıyoruz.

LinkedIn hesap kapatma linki.

LinkedIn Hesap Silme ve Kapatmadan Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Hesabınızı kapattıktan sonra hesabınıza, LinkedIn bağlantılarınıza ve hesap bilgilerinize erişim sağlayamazsanız.
  • Profiliniz başka bir kişi yada bot tarafından görünür olmayacak.
  • Ancak arama motorları tarafından hesabınız geçici bir süre arama motorları robotlarına bilgi verme amaçlı olarak görüntülenebilir.
  • Hesabınızda kayıtlı olan yetenekler, yeteneklerin onaylanması ve önerileri kaybedeceksiniz.
Instagram Kalıcı Olarak Hesap Silme 2018
https://www.hesabimisil.com/instagram-hesap-silme-kapatma/

Hesabınızı Geri Getirme

LinkedIn hesabınızı tekrar açabilirsiniz, ancak hesabınızı kapattığınız günden itibaren 20 gün içinde hesabınıza tekrar giriş yapmalısınız. Ancak yukarıda anlatıldığı gibi

  • Onaylar ve tavsiyeler
  • Yok sayılan veya beklemedeki davetiyeler
  • Takip ettikleriniz (Düşünce Liderleri, Şirketler vb.)
  • Grup üyelikleri

bu bilgiler tekrar geri getirilememektedir.

iOS cihazlarda LinkedIn Hesap Silme
Android cihazlarda LinkedIn Hesap Silme
Mobil Web Tarayıcıdan LinkedIn Hesap Silme

Bir Cevap Yazın