Pinterest Hesap Silme

Pinterest Hesap Silme

Pinterest 2010 yılından beri kullanılmaya başlayan ve görsel odaklı bir sosyal paylaşım sitesidir. Özellikle 2011 yılı ile oldukça başarılı bir çıkış yakalayan platform özellikle ABD’de aktif olarak kullanılmasına rağmen ülkemizde beklenen etkiyi yaratamamıştır. Özellikle son yıllarda ülkemizdeki popülerliği azalan platformdan birçok kişi üyeliğini sonlandırmak istemektedir. Pinterest hesap silme işlemi doğru ve aşamalarına dikkat ederek yapıldığı takdirde kısa sürede sorunsuz bir şekilde silinmektedir.

Pinterest Hesabı Silme Aşamaları

Pinterest hesap silme aşamaları birkaç adım takip edilerek rahatlıkla sonlandırılmaktadır. Bu aşamaları eksiksiz yapıldığından hesabınız kalıcı olarak silinecektir. Pinterest hesabınızın başarılı bir şekilde silinmesi için şu aşamalar sırası ile uygulanmalıdır;

  • Öncelikle kullanıcı adınız ve parolanız ile Pinterest hesabınıza giriş yapmalısınız,
  • Ana sayfaya geldikten sonra sağ üst kısımda isminizin üzerine tıklayarak profil sayfasına ulaşılmaktadır,
  • Bu kısımda yer alan anahtar görseline tıklayarak açılan yerdeki hesap ayarları kısmına gidilmelidir,
  • Hesap ayarlarına gelindikten sonra burada beliren ‘’ Hesabı Devre Dışı Bırak ‘’ butonuna tıklayarak hesap silme penceresinin açılması sağlanacaktır.
  • Bu noktada bizden hesabı nende sildiğinize ait bir neden belirtmeniz istenecektir, bu nedeni belirttikten sonra ‘’ Hesabımı kalıcı olarak kapatın ‘’ sekmesine tıklanmalıdır.
  • Bu aşamadan sonra altta kırmızı ile hesabı silme işlemini onaylamak için e-posta gönderin kısmını tıkladıktan sonra mailinize gelen onay linkini tıklayarak Pinterest hesap silme işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş olacaksınız.

Sık Sorulan Sorular

Pinterest Hesabı Yeniden Etkinleştirme
Aşağıdaki linkte tıklayarak ve yönergeleri uygulayarak Pinterest üzerinden hesabınızı tekrar aktif edebilirsiniz.

https://help.pinterest.com/tr/articles/reactivate-or-deactivate-account

Birisi Pinterest hesabımı tekrar etkinleştirmeye çalışıyor. Ne yapmalıyım?
Eğer hesabınızı devre dışı bıraktınız, sildiniz yada kapattınız ve halen etkinleştirme e-postası alıyorsanız hesabınızı güvene almak için Şifre Yenileme İşlemi yapmalısınız.

 

Benzer İşlemler

 

Bir Cevap Yazın